Strategia de dezvoltare pe termen mediu si lung

0
4372

Societatea Concas SA Buzau este angajata pe drumul ireversibil al dezvoltării continue, avand drept promotori concepte avansate de calitate, in ce privește execuția lucrărilor, dar si profesionalism managerial, la nivel de decizii.

Strategia de dezvoltare a Concas SA Buzau identifica elemente constitutive in baza carora sa poata fi conturata economia de piata:

  1. Elementul primordial il constituie cresterea productivitatii muncii prin folosirea de noi tehnologii in special in domeniul utilitatilor si policalificarea personalului muncitor.

Se are in vedere:

  1. Cresterea gradului de prefabricare a constructiilor;
  2. Folosirea finisajelor uscate;
  3. Reducerea deplasarii fortei de munca.
  4. Orientare catre solutii alternative pentru asigurarea cu energie a cladirilor.

Criza energetica pe plan mondial va conduce la promovarea de catre societate a formelor de energie alternativa disponibile pentru care pe termen mediu si lung se vor asigura suportul tehnic si informatic necesar, pentru a avea oferte concrete in acest sens.

  1. Continuarea politicii de asigurare de utilaje multifunctionale si a dispozitivelor de mica mecanizare in sistem de leasing.
  2. Dezvolatrea societatii nu are in vedere o crestere spectaculoasa a numarului de angajati si a domeniului de activitate.

Dimpotriva, am propus o motivare puternica a personalului angajat printr-o retribuire superioara in stransa legatura cu cresterea productivitatii muncii.

  1. Asigurarea de parteneriate stabile cu societati pe domenii complementare pentru a putea face fata unor solicitari complexe din punct de vedere tehnic si a putea permite o oferta avantajoasa in special pentru lucrarile pe termen lung.

Asimilarea rapida a noilor tehnologii si materiale ce apar in domeniul construcțiilor si instalatiilor pentru a putea oferi clientilor o paleta larga de solutii pentru problemele acestora.

  1. Permanentizarea clientelei.
  2. O politica de promovare agresiva a societatii CONCAS S.A.