Istoria societății

0
5163

CONCAS S.A., cu sediul in str. Transilvaniei, nr.163 s-a înființat inițial in anul 1968 (ICMJ), structura actuala fiind din 1991, in temeiul Legii nr.15/1990 prin preluarea patrimoniului Intreprinderii Antrepriza de Contructii Montaj a județului Buzău.

Inainte de anul – 1989, societatea avea ca principal obiect de activitate constructia de locuinte din județ, dar si construirea de scoli, spitale, sali de sport, hoteluri, restaurante precum si toata gama de instalatii aferente acestora (apa, canalizare, gaze, centrale termice, electrice, sanitare, drumuri, etc.).

Concas S.A Buzău s-a adaptat cerintelor unei economii de piata operand trasformari continue pe linia dotarilor tehnice si materiale, ceea ce a permis ca societatea sa poata accede, intr-o perioada scurta, la standardele cerute de Uniunea Europeana. In acest sens,  Concas Buzau  – instalata de ani buni in Top 10 national, pe domeniul constructiilor – a implementat programe europene de certificare a calitatii in sisteme de management administrativ, de mediu, sanatate si securitate ocupationala.

Experinta acumulata in conditiile unei piete libere, in continua transformare si dezvoltare, a permis societatii sa extinda aria de activitate in afara judetului, Concas SA Buzau organizand santiere de lucru, pentru obiective impunatoare si complexe, pe tot teritoriul tarii.

Cartea de vizită – expresie a unei evolutii constant ascendente intr-un mediu competitional  – recomanda Concas Buzau drept unul dintre partenerii obisnuiti ai concernelor internationale, pentru derularea programelor investitionale sustinute cu fonduri europene.