S. C. CONCAS S.A. cu sediul in str. Transilvaniei nr.163 s-a infiintat in temeiul Legii nr.15/1990 prin preluarea patrimoniului Intreprinderi Antrepriza de Constructii Montaj a judetului Buzau care, inainte de anul 1989 avea ca principal obiectiv de activitate constructia de locuinte din judet, dar si construirea de scoli, spitale, sali de sport, hoteluri, restaurante precum si toata gama de instalatii aferente acestora: apa, canalizare, gaze, centrale termice, electrice, sanitare, drumuri, etc.
Din obiectivul de activitate S.C. CONCAS S.A. enumeram mai jos cateva din principalele activitati:

* Executarea lucrarilor de constructii montaj la locuinte, blocuri de locuinte sociale, constructii industriale, agricole, drumuri si poduri, alimentari cu apa, canalizari, gaze, amenajari hidrotehnice;
* Productie industriala pentru lucrarile din specificul activitatii (prefabricate din beton , betoane, mortare ,confectii metalice, fasonare si asamblare de otel beton, confectii din lemn, tamplarie, tinichigerie, produse de balastiera)
* Proiectarea si intocmirea documentatiilor de executie pentru lucrarile de constructie si instalatii enumerare mai sus;
* Prestari de servicii cu utilaje si mijloace de transport in domeniul constructiilor precum si reparatii capitale si curente la toata gama de utilaje si mijloace de transport specifice constructiilor;
* Activitati de laborator de incercari distructive si nedistructive atat pentru materiale de constructii, prefabricate din beton, betoane, mortare, cimenturi, cat si determinari pentru suduri la retele de gaze (activitati nucleare).

Activitatea S.C. CONCAS S.A. de la infiintare si pana in prezent cat si pentru viitor, are in vedere calitatea si eficienta in tot ceea ce intreprinde, acestea fiind atuurile activitatii noastre si care au avut drept consecinta realizarea unei cifre de afaceri medii in preturi actualizate de peste 48,6 milioane RON, dar si la un nivel calitativ corespunzator.

S.C. CONCAS S.A. functioneaza cu urmatoarea structura organizatorica:

* Aparat central de conducere a activitatii cu compartimentele de specialitate;
* Un santier specializat in lucrari de constructii si montaj instalatii si productie industriala pentru lucrari;
* Un santier specializat in lucrari de instalatii si productie industriala pentru lucrari de instalatii;
* O sectie de prestari servicii cu utilaje si mijloace de transport in domeniul constructiilor.

Societatea, pe langa multe alte dotari tehnice si tehnologice dispune si de:

* Doua statii de betoane cu o capacitate totala de producere a 72 mc/h;
* O statie pentru producerea de mortare;
* Doua statii de producere a agregatelor sortate de balastiera;
* O statie centralizata pentru izolat conducte de instalatii (gaze, apa, etc.);
* Un depozit de materiale de constructii si un depozit de materiale de instalatii deservite de cai ferate uzinale;
* Un laborator central pentru incercari distructive si nedistructive (inclusiv cu raze Rontgen);
* 465 de muncitori calificati in meseriile de dulgheri, mozaicari, parchetari, zugravi, betonisti, tamplari, tinichigii, lacatusi, sudori, fierari betonisti, instalatori (sanitare, incalzire, electrice, canalizare, gaze, etc), izolatori, strungari, conduatori auto, tractoristi, automacaragii, macanici conducatori si reparatii.